|
|
|
|
שילוח צד ג' תשובה
מאת:
י
Sep 24, 2020
||
11:27
שלום שוב ותודה על המענה המהיר!
מדובר במפעל שעושה לי מוצר מיוחד בפרייבט לייבל ואני מחפש משווקים ברחבי העולם. הם ידעו את היצרן כי הוא חייב להיות רשום על האריזה,. והאם לא כדאי עדיין לנסות להרחיק אותם אחד מהשני? למשל, לא להשתמש ב EXW לשילוח אלא להביא את הסחורה כמה שיותר קרוב אליהם.
בעיה נוספת שמטרידה אותי זה שחרור ממכסים במדינות השונות.
|
|
|
•
|
|
|
Sep 24, 2020 | 10:21
|
|
שלום,
אני רוצה לעשות דרופשיפנג של מזון בין מדינות באירופה, תוך כדי שיהיה כמה שפחות מגע בין היצרן לקונה. באיזו שיטת משלוח כדאי לי לעבוד?
האם יש לך טיפים?
תודה מראש!
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 24, 2020 | 11:12 |
|
י' שלום רב,
ללא ידיעה באיזה מזון מדובר אומר את דעתי בכללי.
בעקרון בתוך אירופה אתה צריך קשר עם חברת תובלה שתשנע לך את המזון מהיצרן לקונה. אבל...
טיפים:
- לדעתי לא תמצא קונה רציני שיקנה מבלי לדעת מי היצרן ולו רק מפני שמדובר במזון ומצריך רגולציה.
- בדרך כלל נהוג לעבוד על עמלות מכירה ולא בדרך שחשבת עליה ולו בגלל הסיבה לתקנים, לאחריות ולמימון.
בהצלחה, שנה טובה וגמר חתימה טובה,
אופיר ביאנקו - אינפושופ
|
|
|
|
|
•
|
שילוח צד ג' תשובה
י
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Sep 24, 2020 | 11:27 |
|
שלום שוב ותודה על המענה המהיר!
מדובר במפעל שעושה לי מוצר מיוחד בפרייבט לייבל ואני מחפש משווקים ברחבי העולם. הם ידעו את היצרן כי הוא חייב להיות רשום על האריזה,. והאם לא כדאי עדיין לנסות להרחיק אותם אחד מהשני? למשל, לא להשתמש ב EXW לשילוח אלא להביא את הסחורה כמה שיותר קרוב אליהם.
בעיה נוספת שמטרידה אותי זה שחרור ממכסים במדינות השונות.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 24, 2020 | 14:57 |
|
משאלותייך אני מבין שאתה לא מנוסה... ואתה גם סותר את עצמך בין ההודעה הראשונה להודעה השנייה.
עניתי, תדאג אתה למשלוח היבשתי. תמצא חברת תובלה שתעביר את הסחורה משער המפעל או שהמפעל שממלא ידוע לקונה ידאג וישלח הוא את הסחורה לקונה.
בין מדינות האיחוד ככול הידוע לי אין מכס. תשתמש בידע של היצרן.
עד כאן. אני כאן לשאלות בנושאי יבוא לישראל. נפרד כאן כידידים.
גמר חתימה טובה,
אופיר ביאנקו - אינפושופ
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה